Bil navigation

Før i tiden måtte man investerer i dyre GPS anlæg til bilen; men nu klares den slags nemt på sin mobiltelefon.

F.eks. i den nye iPhone 5 med iOS6 kan du få det nye kort og navigations system der kaldes Turn-by-turn.

iPhone 5 gør således de traditionelle GPS’er helt overflødige og det eneste du har behov for er en holder til din iPhone 5, så du kan fastgøre den i forruden.

Heldigvis har producenterne af mobil tilbehør ikke lagt på den lade side og tilbehør til iPhone 5 kan fås over alt i webbutikker allerede nu.

Har du brug for en holder til din iPhone 5 eller et cover, en taske eller andet tilbehør til iPhone 5, så er nettet et rigtigt godt sted at lede.

Har man først givet flere tusinde kroner for sin iPhone 5, er det en rigtig god idé at beskytte den med et smart cover. Foruden at sikrer den mod skrammer, er det også med til at holde værdien af telefonen oppe, hvis du f.eks. på et tidspunkt vil sælge den igen – for eksempel når den nye iPhone 6 engang kommer.

Online findes der rigtig mange muligheder, for at finde et iPhone 5 cover. Udvalget af webshops som sælger covers er kæmpe stort, men der er også enorm forskel på kvaliteten. Det er derfor en fremragende ide, at se sig godt for, inden man investerer i et nyt cover. Mange af dem er nemlig af så dårlig kvalitet, at de ikke engang holder et par måneder eller de beskytter de ikke din mobil ordentligt.

En af de webshops der skiller sig ud positivt ud fra de andre er Incover og her tilbyder de faktisk livstidsgaranti på stort set alle af deres covers, så du er sikker på en ordentlig kvalitet.

 

Leave a reply