Arbejdstøj til den travle mekaniker

For os der brænder for biler og samtidigt arbejder som mekaniker til dagligt, kommer arbejdstøj hurtigt til at fylde en stor del af vores tid. For det første, så vil man jo godt se ordentlig ud, når man skruer på de flotte biler og for det andet, så fylder arbejdstøj meget hjemme i vaskekurven. Det fylder også meget på privatfronten, hvor man ikke altid er heldig at have en helt så forstående kone eller kæreste. Arbejdstøjet skal jo vasket og da det er en husligpligt, som I mange tilfælde bliver håndteret af det kvindelige køn i hjemmet, så betyder det også at hun skal vaske en hulens masse møgbeskidt arbejdstøj.


Det er selvfølgeligt ikke altid lige sjovt og slet ikke, når man ikke kan vaske det sammen med al det andet vasketøj. Derfor bliver arbejdstøj ofte til en meget sur tjans, som dræber arbejdsglæden – eller forholdet. Faktisk har vi engang hørt rygter om, at folk er gået fra hinanden på grund af beskidt arbejdstøj og hvad der næsten er endnu værre – der var en gang en mand der droppede at være mekaniker, fordi han ikke længere gad, at vaske alt sit arbejdstøj. Tænk at droppe sin passion for at slippe for at vaske?

Heldigvis er der hjælp at hente!

Selvom det normale er, at man selv vasker sit arbejdstøj, så findes der flere forskellige alternativer. Et af dem hedder Berendsen. I stedet for at man får arbejdstøjet hjem i sin egen vaskemaskine, så henter Berendsen al arbejdstøjet på arbejdspladsen, vasker det i deres store vaskemaskiner og leverer det hele nystrøget og dejligt rent på arbejdspladsen igen. Den perfekte løsning vil mange nok sige!
Det koster selvfølgeligt nogle penge at være med i sådan en ordning, men fordelen for mekanikermesteren er, at hans medarbejder altid har rent og pænt arbejdstøj på. Derudover slipper han for at brænde inde med dyrt arbejdstøj i forkerte størrelser, når medarbejdere stopper. Han har også mulighed for at bede om, at få firmaets logo sat på arbejdstøjet, uden at det koster en formue. Da mekanikere ofte henter reservedele og kører rundt i byen, giver det god mulighed for at markedsføre sin forretning.