Køb en bil uden udbetaling

Fælles for et billån og et boliglån er, at i de fleste tilfælde bliver du nødt til at ligge en udbetaling for at få lov til at låne pengene i banken eller hos et af låneselskaberne på internettet. Udbetalingen kan være et stort problem for mange, der ikke har nået at spare pengene op. Derfor kan man blive nødt til også at låne til udbetalingen, hvis man ikke er en af dem, der har haft mulighed for at lave en opsparing.

Mulighederne for at låne penge er mange og derfor skal man se sig godt for, når man skal ud og låne til udbetalingen til en bil. Der er nemlig rigtig mange penge at spare, hvis man giver sig tid og undersøger de mange muligheder på nettet og kontakter sine venner og bekendte for at høre deres erfaringer.

For mange er det grænseoverskridende at snakke økonomi med venner og familie, da det er noget vi helst vil holde for os selv. Man snakker helst ikke om, hvor mange penge man tjener og om man køber sin nye lækre bil via egen lomme eller via finansiering kommer ikke andre, end en selv ved. Hvis du bryder normerne og snakker bilfinansiering med dine kammerater og venner, så vil du ofte få en masse gode råd til, hvordan du finder den bedste løsning. Derfor er det værd at tage emnet op.

Fordi dine venner fandt en god løsning på deres køb af bil uden udbetaling, er det ikke ens betydende med, at den samme løsning er god for dig. Derfor er det også vigtigt at du sætter dig godt ind i din egen økonomi og sætter dig for; Hvor længe lånet skal strække sig over og hvor meget du er villig til at betale i renter. Når du har undersøgt det, så bliver det langt nemmere for dig at finde et lån der passer.

Du kan se eksempel på et billån her: www.pengeautomaten.dk/bilfinansiering/

Når du har lånet på plads, så kan du begynde at kigge efter en ny bil, for så ved du hvilke, rammer du skal holde dig indenfor. Det er vigtigt at du holder dig til den rækkefølge, da du ellers nemt komme til at vælge en dyr bil, som du nok ikke havde valgt, hvis du ikke have undersøgt lånerammen først.

Som du kan se, så er der mulighed for at købe en bil, selvom du ikke har råd til udbetalingen. Der er ingen tvivl om, at det er billige at have pengene til udbetalingen selv, men hvis din bil bryder sammen eller bliver stjålet og du derfor har brug for en ny bil akut, så kan det være en god mulighed at låne.

Held og lykke med at finde din nye lækre bil!