MINI med ekstra plads – Præsentation af Clubman og Countryman

P90055936

De fleste kender den helt specielle MINI, hvis historie rækker helt tilbage til 1959. Bilen har i forskellige generationer været i produktion lige siden og i dag er den en stor succes for de tyske BMW-fabrikker. Bilen kombinerer et unikt designikon og en kompakt lille størrelse med en kraftfuld og legesyg motor, og i dag er den noget af det bedste, du kan komme i nærheden af, hvis du vil have en lille livsstilsbil.

Hvis du synes, at MINI er en tand for lille til dit behov, men hvis du stadig er vild med bilens design og særlige egenskaber, kan du også få bilen i to lidt større udgaver: Countryman og Clubman. Vi præsenterer de to modeller herunder.

MINI Clubman

Clubman er en lille stationcar, der blev introduceret tilbage i 2007 som en udspringer af den klassiske MINI Hatch. Navnet henviser til den klassiske MINI som tilbage i 19790erne fik et facelift, der blev kaldet Clubman, og bilen fås i lighed med den klassiske hatchnback som både One, Cooper, Cooper S, Cooper D og John Cooper Works (JCW).

Sammenlignet med hatch er bilen 25 cm længere og byder bl.a. på mere benplads bagi, en to-dørs bagsmæk og et bagagerum på 920 liter (sammenlignet med 680 liter i hatchback-versionen).

MINI Countryman

Countryman er den største af alle MINI-varianterne og en kompakt lille såkaldt crossover SUV. Bilen blev lanceret tilbage i 2010 og i 2014 er en ny og ansigtsløftet variant blevet lanceret. Bilen har 4 døre og fås i en række forskellige udstyrsvarianter med benzin eller dieselmotor og manuelt eller automatisk gearsystem.

Hvis du vil købe MINI

Hvis du vil købe MINI, kan du bl.a. gøre det hos MINI og BMW forhandleren Bayern AutoGroup. Her kan du købe alle nye varianter af MINI samt et stort udvalg af brugte MINI, som du også kan vælge at lease under forskellige leasingformer. Du kan se de brugte BMW Clubman her og de brugte BMW Countryman her.