Sixt Biludlejning vil have politikerne til at køre grønt

Biludlejnings firmaet Sixt har i et brev til Folketingets politikere opfordret dem til at køre grønt ved at leje en elbil i stedet for at tage en taxa, når de skal fra Københavns Lufthavn til Christiansborg.

Grøn mobilitet som er en af Sixt biludlejnings absolutte mærkesager, og de er også den førende aktør på både det danske markedet og det internationale når det kommer til el udlejnings biler.

I forbindelse med brevet til politikerne og fejringen af åbningen af et nyt udlejningskontor vil Sixt biludlejning lave en større happening i  Københavns Lufthavns  indenrigsterminalen tirsdag den 28. maj 2013. Ved denne happening vil Sixt biludlejning introducerer et særligt tilbud på leje af en Nissan LEAF elbil, der fra den 28. maj 2013 kan bookes en hel dag fra indenrigsterminalen til en pris, der er billigere end en taxa fra lufthavnen til Københavns centrum.

Så det bliver spændende at se hvor mange politikere der dukker op i Københavns lufthavn og om der er nogle af dem der tager leje af elbiler til sig. læs mere biludlejning af elbiler her.