Test bil ved at leje den

Står du og skal til at have en ny bil, og vil du gerne have mulighed for at test køre den mere en bare en lille tur rundt om blokken. Henne ved bilforhandleren. Så skal du over veje at leje den et par dage. Det er noget jeg nu har gjort de sidste 2 gange jeg selv har skulle været ud og have en ny bil.

De fleste biludlejnings firmaer i Danmark, får hele tiden nye modeller ind i deres sortiment.Så der er en stor sansynlighed for at de også har den eller de modeller du overvejer at købe.

En af de store spillere på det danske biludlejnings marked er det tyske firma Sixt biludlejning, som i deres sortiment har alt fra små smarte by biler som fiat 500, morris mini over familie biler som Renault Megane STW, Renault Grand Scenic, Citroen C4 Grand Picasso og VW Golf  til mere luksuriøse biler som BMW 5-series Estate, Mercedes-Benz E-Class Estate, BMW 6-serien og Audi A7. Hvis man er milijø venlig er det også mulighded for at leje en en elbil som den nye Nissan Leaf.

Stort set uanset hvor i landet hvor du befinder dig, så som i København og vil leje en lejebil hos Sixt biludlejning, er langt ude på landet så kan du nemt gøre det da Sixt har afdelinger spredt ud over hele landet, og selv om at du ikke lige skulle befinde dig i nærheden af en af deres afdelinger. Så kan du nemt leje en bil online via Sixt biludlejnings website, og enddag få dem til at levere den ved din hovedet dør for et mindre gebyr. Så du før du går ud og spendere flere 100.000 kr. på en ny bil, har mulighed for at at teste om det virklig er bilen for dig!